Ні карантину, ні «сезону тиші»: на Тернопільщині помітили повну вантажівку деревини (відео)

Опубліковано в Новини 14.04.2020

Повний вантажний автомобіль деревини місцеві жителі помітили на вулицях у Бережанському районі.

Відео оприлюднили у спільноті «Береж Інфо».

– Зате в лісників - ні карантину, ні «сезону тиші» в лісі! повідомили у дописі.

У коментарях одні люди обурюються тим, що в період жорстких карантинних обмежень й «сезону тиші» у лісі продовжують різати дерева. Інші – зазначають, що це – планова рубка лісу.

– Деякі підприємства (одне з таких ДП Бережанське ЛМГ) не можуть просто не працювати. Це – звичайна вивозка деревини на нижній склад для погрузки вагонів або реалізації покупцям. Деревина із різних планових рубок, написав Володимир Березюк.

– На машині не написано, що вона везе ліс саме із цією метою... Тим паче, кожного дня проїжджає така машина, а то і не одна машина, можливо крім неділі, так не думаю, що з такою метою вони їздять, – прокоментував Низовий Богдан.

Відео: тут 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.