Жителі Тернопільщини можуть поділитися своїми думками щодо дистанційного навчання

Опубліковано в Новини 10.04.2020

Аби оцінити зручність та ефективність дистанційного навчання учнів батьків та вчителів запрошують пройти опитування щодо навчання в умовах карантину.

Відповідні анкети розробило Управління Державної служби якості освіти у Тернопільській області.

– Загальнодержавний карантин на запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, став справжнім викликом для освіти, зокрема й для її якості. Після пандемії світ однозначно буде інакшим — і вже зараз потрібно діяти згуртовано на випередження, щоб він став краще. І саме якісна освіта дасть змогу українському суспільству подолати кризу та отримати багатовекторний вибір розвитку. Тому якість освіти під час карантину має бути в пріоритеті. Педагогічна спільнота згуртувалася − і ледь не щодня виникають нові освітні ініціативи, пропонуючи якісне навчання онлайн, повідомляє Управління Державної служби якості освіти у Тернопільській області.

Державна служба якості освіти України (http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/ ) проводить онлайн-опитування з питань організації дистанційного навчання учнів загальноосвітніх шкіл під час карантину. Опитування проводиться анонімно, вивчається думка усіх учасників освітнього процесу: учнів і вчителів, директорів шкіл і батьків, а його результати будуть використані для вдосконалення організації дистанційного навчання школярів.

Ваша участь в опитуванні важлива. Заповнення анкет займе не більше 10 хв. Просимо дати відповіді на запитання:

для учнів

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSddJopllCqMzC6sSj6GPrzr6VbYhd2PWu18SMpDL7R_4NM3Gg/viewform

для батьків

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdYg1xf7N7lUVagouEJbWABWfy-4jaBOlD86yFGb7VfOpH1Tg/viewform

для вчителів

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSel3QOp8X7mc__8PhJoVES3-1dkn_nRsgGCB_51IBgNlKwvyA/viewform

для директорів шкіл

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSenynzK3VoNcL6wzyIvew31h_G5ioJNm3AndkjTd0Dzb-71Tw/viewform

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.