У Тернополі журналісти привезли смаколики та необхідні речі діткам, хворим на коронавірус (фото)

Опубліковано в Новини 09.04.2020
Команда медіа-платформи «Файне місто» вирішила привезти дітям смаколики і необхідні для лікарні речі. Воду, дитяче харчування,молочні суміші, підгузники, а ще улюблені ласощі привезли в інфекційне відділення Тернопільської міської дитячої лікарні.

«Ми хочемо подякувати усім медикам лікарні за їхню велику працю. Діток привозять не лише з Тернополя, а й з усієї області. Через ситуацію із коронавірусом батьки чи рівні не завжди мають змогу привезти в лікарню усе необхідне. Тому ми купили підгузники, дитяче харчування. Цього має вистачити на деякий час», – каже адміністратор медіа-платформи «Файне місто» Оксана Потіха.

«Зараз на лікуванні в інфекційному відділенні лікарні  – троє дітей і двоє батьків з підтвердженим діагнозом «коронавірус». Стан дітей і дорослих відносно-задовільний, розповідає завідувачка інфекційного відділення Ольга Дивоняк. Однак результати їхніх аналізів ще позитивні, тому пацієнти залишаються у лікарні. «Дякую «Файному місту» за те, що долучилися до такої благодійної акції. Ми вдячні за всі ті речі, які ви нам привезли», – каже завідувачка інфекційного відділення Тернопільської міської дитячої лікарні Ольга Дивоняк.

«У цей скрутний час кожен може долучитися до подолання епідемії доброю справою. «Всі ми разом маємо об’єднуватися і допомагати. Я думаю, що діти – це наша майбутнє. Саме вони потребують допомоги в першу чергу. Тому ми всією командою, всім колективом вирішили зробити цю добру справу», – розповідає режисер медіа-платформи «Файне місто» Богдан Ризванюк.

Медики та пацієнти дякують усім благодійникам і волонтерам. Долучитися може кожен. Якщо ви теж хочете допомогти – запитайте про потреби у головного лікаря лікарні. За цим лінком – реквізити медичних закладів Тернополя, пише Файне місто Тернопіль. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.