«Температура під 40, починав душитися»: на Тернопільщині у болоті застрягла швидка, а юнак ледь не помер удома

Опубліковано в Новини 29.02.2020

Мешканцю Шумського району на Тернопільщині стало зле – піднялася температура та почалися судоми у м’язах по всьому тілу. Викликали бригаду швидкої допомоги, однак через погані дороги машина ледве доїхала до будинку хворого.

Хлопець, який ледь дочекався швидкої, був неабияк обурений станом доріг у його районі. Бо якщо би швидка не змогла прихати, невідомо як би це відбилося на стані здоров’я юнака, якого почало душити через судоми. Про неприємний випадок Віталій Чухач повідомив у Фейсбук-спільноті «Типовий Шумськ».

—  Дуже збісило вчорашнє.  Мені вчора в ночі стало дуже погано, запалення нирки, температура 40, то була десь 2 година ночі, я з Літовищ. Дороги до нас просто жахливі, мені викликали швидку, і поки вона їхала по наших ДОРОГАХ, в мене при такій температурі почало корчити руку. Так стягнуло пальці в кулак, що не можна було розтягнути, потім почало стискати ліктя, і через хвилин 10 так само стягнуло другу руку. Ще хвилин десь через 15 почали вже ноги, і через трохи почало корчити лице, стягувалися м’язи, починав душитися. І тут мама дзвонить до швидкої знову, питає,  де вони. А медики  застрягли в селі в болоті, не знаю як. Ну добре, що вони вибралися, їхали до нас десь годину! — обурився юнак.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.