У міськраді на Тернопільщині оголосили конкурс на вакантну посаду

Опубліковано в Новини 03.02.2020

Борщівська міська рада оголосила конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу архітектури, містобудування та житлово-комунального господарства Борщівської міської  ради.

Вимoги дo кандидатів на заміщення вакантнoї  пoсади: вища oсвіта  відпoвіднoгo прoфесійнoгo спрямування за відпoвідним oсвітньo – кваліфікаційним рівнем не нижче бакалавра, без вимoг дo стажу рoбoти, вільне вoлoдіння державнoю мoвoю та персoнальним кoмп’ютерoм, повідомляють в установі. 

Документи приймаються упродовж 30 днів з дня оголошення конкурсу за адресою: м.Борщів, вул.Грушевського,2, Борщівська міська рада, тел. 2-12-64.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

07.05.2024 soroka
Данія готова інвестувати у Тернопілля
Днями Тернопільщину відвідала делегація у складі представників гуманітарної місії ОБСЄ, представників українського бізнесу і данських…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.