У центрі Тернополя з'явилася особлива ялинка

Опубліковано в Новини 24.12.2019

Минулого тижня у центрі Тернополя,  а саме в сквері на вулиці Чорновола, встановили оригінальну ялинку. Як розповідає начальник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР Олег Соколовський, ділянка цього року була реконструйована у стилі “хай-тек”, тому і ялинку тут облаштували відповідну.

 - Головний елемент фонтану “Кульбаба” на зиму був демонтований, тому виникла ідея, щоб тут була якась локація для фото на зимовий період. Отак тут і з’явилася “хай-текова” надувна ялинка. Виконана вона із спеціального непромокаючого вогнетривкого брезенту, всередині має підсвітку,  а також працює генератор, який її надуває. Завдяки руху повітря всередині ялинка рухається. Це – елемент мобільного прикрашання міста, відтак на нічну частину доби її забирають,- каже Олег Соколовський.

Фото: Тернопіль житлово-комунальний

Прокоментувати:

СОЦІУМ

03.05.2024 soroka
Напередодні Великодня Володимир Болєщук відвідав воїнів-азовців
У передвеликодні дні Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради, спільно з директоркою Благодійного…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.