З багатоповерхівки у Тернополі евакуйовували людей (відео)

Опубліковано в Новини 11.08.2016

Ніхто не постраждав.

10 серпня о 17.03 хв., до «служби порятунку 101»  надійшло повідомлення про дим з квартири на восьмому поверсі в багатоквартирному житловому будинку за адресою: м. Тернопіль, вул. С. Крушельницької, 51, повідомила прес-служба Управління ДСНСУ у Тернопільській області.

До місця виклику було направлено два відділення 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини та авто драбину частини спеціальної пожежної техніки Управління. Прибувши на місце події о 17.07 розвідкою встановлено, що в кухні 3-х кімнатної житлової квартири виникла пожежа. На час виникнення пожежі в приміщенні квартири людей не було.

Пожежу локалізовано в 17 год. 28 хв., ліквідовано о 17 год. 37 хв. черговим караулом ДПРЧ-1 1 ДПРЗ Управління

Вогонь знищив меблі та побутову техніку, пошкодив внутрішнє оздоблення кімнат квартири.

На місці пожежі загиблих та травмованих не виявлено.

Ймовірна причина виникнення пожежі – коротке замикання побутових електроприладів.

На місці пожежі працювали: два відділення ДПРЧ-1 1 ДПРЗ Управління, працівники оперативно-координаційного центру У ДСНС, оперативні групи Тернопільського МВ, Управління ДСНС в області та працівники Національної поліції .

Під час гасіння пожежі врятовано 5 мешканців будинку (в т.ч. 1 дитину), проведено евакуацію 15 мешканців багатоповерхівки.

За фактом пожежі проводиться перевірка працівниками Головного управління Національної поліції в області.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.