Кременчанка Юліана Туницька – переможниця етапу Кубку світу серед юнаків із санного спорту

Опубліковано в Новини 18.12.2019

Перемогу на етапі Кубку світу серед юнаків із санного спорту в Німеччині (Альтенберг) здобула спортсменка з Кременця Юліана Туницька.

Наша землячка виборола золоту нагороду, обійшовши суперниць з Німеччини та Росії. Юліана Туницька представляє обласну ШВСМ, випускниця ОДЮСШ із зимових видів спорту, учениця 11 класу Кременецької ЗОШ №1. Тренер спортсменки – Світлана Кравчук.

Додамо, що у 14 років Юліана здобула звання майстра спорту України і після цього увійшла до складу дорослої збірної України із санного спорту. 

Нещодавно спортсменка виборола ліцензію на Юнацькі Олімпійські ігри, які 9 січня 2020 року розпочнуться у Лозанні (Швейцарія).

Фото: ТОДА

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
Віталій Кличко: Валерію Залужному та Ліні Костенко присвоєно звання почесних громадян міста Києва
Київська міська рада на сьогоднішньому засіданні проголосувала за присвоєння звання Почесний громадянин міста Києва колишньому…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.