Жахи тернопільських вулиць

Опубліковано в Новини 01.08.2016

Проблема з безпритульними собаками постала вже давно і немає їй кінця-краю. Про неї то забували, то вона знову набирала актуальності, як декілька днів тому. На сайті міськради в рубриці «Питання-відповіді» тернопільський велосипедист описав доволі неприємний інцидент, що стався з ним 29 липня. Ситуація мало чим відрізнялась від фільмів жаху.

Так, за його словами увечері після роботи його мало не загризли безпритульні собаки на вулиці Леся Курбаса. Як описує тернополянин: «Вони були величезних розмірів. Тварини кидались у ноги намагаючись вкусити. На додачу з території гаражів що на Курбаса вибігла ще одна зграя собак і тут я подумав що мені кінець. Собаки були готові мене роздерти».

 

На щастя на допомогу прийшов водій, якому вдалось налякати собак звуковим сигналом, а потерпілий велосипедист від’їхав на безпечну відстань і не постраждав. Страшно уявити, чим могла закінчитись така «пригода».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.