У Тернополі за 5 мільйонів не протікатимуть 32 дахи

Опубліковано в Новини 01.08.2016

Близько п’яти мільйонів із міського бюджету виділили для ремонту тридцяти двох покрівель в Тернополі. Вже на сімнадцяти об’єктах ремонт завершено, ще на трьох - ведуться роботи.

«Загалом капітальний ремонт покрівель заплановано провести на площі майже 23 тисячі квадратних метрів, та ще понад 24 тисячі квадратних метрів буде відремонтовано поточним ремонтом підприємствами, які обслуговують будинки» - розповідає заступник начальника відділу з експлуатації та ремонту житлового фонду управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР В’ячеслав Мокляк.

 

А якщо є тернополяни, яких не влаштовує покрівля в їхніх багатоповерхівках, вони можуть звернутись із заявою до балансоутримувача або в управління ЖКГ. Адже з цього місяця переглядатимуть міський бюджет. Якщо знайдуться додаткові надходження, то їх направлять на ремонт покрівель в житлових будинках.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.