У Тернополі двох хабарників піймали «за руку»

Опубліковано в Новини 26.07.2016

І збираються відсторонити їх від роботи.

Прокуратурою області повідомлено про підозру двом ревізорам-інспекторам Головного управління ДФС в Тернопільській області у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (вимагання та одержання неправомірної вигоди), повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

   Встановлено, що ревізори-інспектори вимагали та отримали від місцевого підприємця майже 5 тис. грн. за зменшення суми штрафних санкцій за результатами перевірки. Під час отримання неправомірної вигоди їх затримали працівники прокуратури спільно зі співробітниками Служби безпеки України в області та внутрішньою безпекою фіскальної служби.

   Обом підозрюваним суд обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

   На даний час вирішується питання про відсторонення їх від займаних посад.

 

   Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.