Двоє водіїв з Тернопільщини "погоріли" на спробі дати хабар поліцейським

Опубліковано в Новини 28.08.2019

Кримінальна відповідальність загрожує 42-річному жителю Підволочиська, який намагався дати хабар в розмірі 200 гривень працівникам поліції за не притягнення його до адміністративної відповідальності.

Подія мала місце в вівторок, 27 серпня в районному центрі. Поліцейські виявили транспортний засіб, який був припаркований з порушенням правил дорожнього руху. У ході спілкування з водієм стало відомо, що у чоловіка відсутні документи на право керувати авто. Правопорушник одразу почав нецензурно висловлювати та хотів уникнути покарання. Він намагався надати правоохоронцям неправомірну вигоду у розмірі 200 гривень. Злодіяння зафіксували нагрудні камери працівників поліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження відповідно до частини 1 ст. 369 ККУ.

Ще один факт харабництва задокументували працівники Тернопільського відділу поліції.  Мешканець Борщівщини теж намагався уникнути покарання за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Краянин пропонував поліцейським 700 гривень за не притягнення його до відповідальності. За вчиненні протиправні дії він відповідатиме згідно закону.

Триває слідство.

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.