За гострий розум маленьким тернополянам дарують гарний відпочинок

Опубліковано в Новини 25.07.2016

На Тернопільщині весело проводять літо майбутні «цукерберги та джобси».

Оздоровлюються та вдосконалюють свої знання 17 кращих математиків та інформатиків з Тернопільщини у таборі «Лісова пісня», що у Борщівському районі. Це своєрідна нагорода за досягнення у обласних олімпіадах з математики та інформатики. Учні старших класів розв’язують задачі та дискутують, та все ж на першому місці — активний відпочинок.

«Викладачі з Тернопільського педагогічного університету відібрали найкращих учнів з усієї області. Тут діти вдосконалюють свої навики у програмуванні та математичних вправах», — зазначив начальник відділу сім’ї та молоді Тернопільської ОДА Ігор Чорний.

Ініціаторами навчання школярів, які цікавляться точними науками, виступили самі викладачі. На волонтерських засадах та в ігровій інтерактивній формі педагоди вчать дітей, не обтяжуючи їх — навчання відбуваються по кілька годин на день.

Відпочинок дітей у «Лісовій пісні» профінансовано з обласного бюджету.

 

Олександра Берестецька

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.