На Тернопільщині жодного дня без пожеж

Опубліковано в Новини 21.07.2016

Від спеки і необережних людських рук потерпають господарства.

20 липня о 12:54 до оперативно-диспетчерської служби Управління надійшло повідомлення про пожежу автомобільних шин та сміття на відкритій території у місті Тернопіль на вулиці Бродівська. Вогнем знищено автомобільні шини та сміття на площі 6 м.кв. Ймовірна причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем. Загорання ліквідовано черговим караулом 1-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління, повідомляє прес-служба ДСНСУ в Тернопільській області.

У цей же день о 16:15 виникла пожежа скирти соломи на території домогосподарства у селі Домаморич Тернопільського району. Вогнем знищено скирту соломи (сіна) на площі 100 м.кв. Загорання ліквідовано черговим караулом 3-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління. Під час гасіння пожежі врятовано сусідню житлову будівлю.

 

О 23:46 виникла пожежа піднавісу будівлі на території приватного підприємства у місті Підволочиськ на вулиці Б.Хмельницького. Вогнем знищено  покриття піднавісу на площі 20 м.кв., господарський інвентар. Загорання ліквідовано черговим караулом 20-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління. Під час гасіння врятовано навантажувач «КАРА», відкрите складське приміщення, матеріальних цінностей орієнтовно на суму 150 тис.грн.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.05.2024 soroka
Волонтери «Української команди» відправили допомогу воїнам на Херсонський та Донецький напрямки
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відправив чергову допомогу на фронт. Медикаменти та побутові…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.