Близько 24 мільйонів «піде» на Тернопілля

Опубліковано в Новини 13.07.2016

Наприкінці минулого місяця Кабінет Міністрів України затвердив постанову про виділення для нашої області субвенції на заходи щодо соціально-економічного розвитку. Так, Бережанський, Борщівський, Заліщицький, Козівський, Зборівський, Тернопільський, Підгаєцький та Чортківський райони отримають грошову допомогу з державного бюджету в розмірі близько 24 мільйонів гривень. Про це повідомляє тернопільська облдержадміністрація.

Згідно із затвердженої постанови Борщівський, Заліщицький та Чортківський райони отримають по 4 мільйони гривень; Козівський і Тернопільський – понад 3 мільйони кожен. Найменше коштів піде на Зборівщину (892 тисячі).

 

Отримані кошти будуть використані здебільшого на реконструкцію різних закладів (лікарень, шкіл, дитсадків,будинків культури, спортивних майданчиків та стадіонів тощо).

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.