Версія для друку

Тернопільське кримінальне тріо тепер «вовком виє»

Опубліковано в Новини 11.07.2016

Нещодавно тернопільським правоохоронцям вдалося затримати трьох злодіїв, коли ті вкотре намагались вдертися до чужого помешкання. Серед награбованого були виявлені золоті злитки та монети, прикраси, срібло, понад п’ять тисяч доларів, більше ніж тисячу євро та декілька тисяч гривень. Про це повідомляє ГУ НП в Тернопільській області.

За словами правоохоронців, кримінальне тріо розпочало свою незаконну діяльність ще під час Великодніх свят цього року. До його складу увійшли 31-річна жінка, яка вивідувала необхідну інформацію в потерпілих; 33-річний чоловік, який відповідав за «безпеку» їхнього спільника – 47-річного тернополянина. Завданням останнього було грабування чужих домівок. За час їхньої «співпраці» постраждало троє тернополян та сім’я зі Збаража. Останнім мав стати мешканець Вишнівця Збаразького району.

 

На разі проти горе-крадіїв розпочато кримінальне провадження за частиною третьою статті 185 Кримінального кодексу. Крім того, правоохоронці перевіряють зловмисників на причетність до вчинення інших протиправних діянь і з’ясовують, чи були у них спільники.