На зустріч із Президентом вже по-трохи сходяться тернополяни (фотофакт)

Опубліковано в Новини 25.03.2019

На Театральному майдані Тернополя стає все більш людно.

Тернополяни по-трохи починають сходитись до центральної площі міста на зустріч із Президентом України Петром Порошенко, який сьогодні із робочим візитом відвідує Файне місто. За попередньою інформацією, саме на Театральному майдані Глава держави із промовою повинен звернутися до громади Тернополя.

Нагадаємо, за час візиту у Тернополі Петро Порошенко вже встиг долучитися до відкриття мистецько-патріотичного фестивалю «Вставай сонце». Також заплановано, що президент завітає до Тернопільського катедрального собору Непорочного зачаття Пресвятої Богородиці, де вручить архієреям УГКЦ сертифікат на володіння приміщеннями Державного архіву Тернопільської області, який нещодавно відкрили на Дружбі. Окрім цього, Петро Порошенко візьме участь у спільній молебні за Україну.

До слова, як пишуть місцеві ЗМІ, в цілях безпеки, вже від ранку перекрили рух транспорту у центральній частині Тернополя, про що завчасно повідомили водіїв. Тож під’їзди до Театрального майдану, Катедри і прилеглих вулиць будуть заблоковані.

Після виступу Президента на Театральній площі має відбутися ціла концертна програма за участі Тараса Петриненка, Тетяни Горобець, Фоми та гурту «Мандри».

Фото: з веб-камери на бульварі Шевченка,23.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.