На Тернопільщині хлопець поцупив у сусідки банківську картку, а згодом розрахувався нею в торговому закладі

Опубліковано в Новини 01.03.2019
Кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 ККУ слідчі Теребовлянського відділу поліції розпочали щодо 28-річного жителя райцентру. Молодик поцупив у сусідки банківську картку, а згодом розрахувався нею в торговому закладі.
 
Зі слів потерпілої, сусід прийшов до них з чоловіком у гості. На якийсь час господарі вийшли з помешкання, а коли повернулися, то не застали гостя. Жінка помітила, що зникла банківська картка, яка лежала на холодильнику. Згодом на її мобільний прийшло повідомлення, що знято понад вісімсот гривень, повідомляють у відділі комунікаціх поліції Тернопільської області.
 
Поліцейські встановили, зловмисник, поцупивши чужу кредитку, одразу ж подався до магазину. Для розрахунку пін-код не вимагався, тож лиходій набрав краму на понад вісімсот гривень.
 
Триває досудове розслідування.

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.