Тернополяни мають платити за спожиту електроенергію на рахунок ТОВ «Тернопільелектропостач»

Опубліковано в Новини 28.02.2019

Тернополяни не знають, кому мають оплачувати за спожиту електроенергію, адже бачать у нарахуваннях і ВАТ «Тернопільобленерго», і ТОВ «Тернопільелектропостач».

Тернополяни втратили можливість оплачувати за спожиту електроенергію через інтернет. Чи надовго – наразі не відомо. Щодо оплати за послугу, розяснення є на сайті ВАТ “Тернопільобленерго“, пише "Тернопіль житлово-комунальний".

“На виконання вимог Закону України «Про ринок електричної енергії» в Тернопільській області було створено ТОВ «Тернопільелектропостач»
Згідно з ліцензійними умовами провадження господарської діяльності з постачання електроенергії споживачу, ТОВ «Тернопільелектропостач» з 01.01.2019 року виконує функції постачальника універсальних послуг, включаючи постачання електроенергії побутовим споживачам,  електроустановки яких приєднані до електромереж, розташованих у Тернопільській  області.

За електричну енергію, яку тернополяни споживають з 1 січня 2019 року, необхідно сплачувати на рахунок постачальника електричної енергії ТОВ «Тернопільелектропостач».
Споживачам, у випадках наявності переплати, вона буде повернута шляхом перерахування коштів на особові рахунки ТОВ «Тернопільелектропостач» автоматично.
Також, автоматично будуть перераховані кошти у випадку, якщо вони помилково були сплачені ВАТ «Тернопільобленерго». 
Просимо споживачів бути уважними при розрахунку за спожиту у 2019 році електроенергію і вказувати розрахунковий та особовий рахунки у ТОВ «Тернопільелектропостач»  (вони відображені у квитанціях, отриманих у лютому).

У випадку наявності заборгованості перед ВАТ «Тернопільобленерго» за споживання електричної енергії до 1 січня 2019 року оплату заборгованості необхідно здійснювати на рахунок ВАТ «Тернопільобленерго» (відповідного району електричних мереж). Енергетики переконливо просять споживачів розрахуватися з боргами за спожиту електричну енергію, які утворились станом на 01.01.2019 року”.

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.