Тернополянка потерпіла від рук телефонного афериста

Опубліковано в Новини 28.02.2019
Із заявою про шахрайство до місцевих поліцейських звернувся 36-річна жителька Тернополя. Жінка повідомила, що з її банківської картки зникли всі заощадження.
 
Як повідомляють у поліції, потерпіла розповіла, що до неї зателефонував незнайомець, який представився банкіром. У ході розмови чоловік запевнив краянку, що відбувся збій системи в результаті чого її електронний гаманець заблоковано. Аби активізувати картку необхідно уточнити персональні дані, що ї зробила тернополянка. Заявниця зрозуміла, що її ошукали, коли отримала сповіщення про зняття готівки у розмірі 29000 гривень. За допомогою звернулася до поліцейських.
 
Відомості про подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 190 Кримінального кодексу України.
 
Правоохороонці нагадують мешканцям Тернопільщини не довіряти телефонним дзвінкам від невідомих, не повідомляти інформацію ваших банківських карток. Ні один працівник банку не буде в телефонному режимі вирішувати грошові питання щодо ваших заощаджень.
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.