У Тернополі перебувають канадські спостерігачі за виборами Президента

Опубліковано в Новини 22.02.2019

У Тернополі перебуває команда довгострокових спостерігачів Міжнародної неурядової організації спостереження за виборами CANADEM. Їхнє завдання – спостереження за ситуацією, пов’язаною із виборами на Тернопільщині.

- Із робочим візитом спостерігачі побували в Управлінні міграційної служби, де зустрілися з першим заступником начальника Іваном Чубатим. У ході спілкування обговорили питання,  які пов’язані з виборами та належать до сфери компетентності міграційної служби, - повідомляють в Управлінні Державної Міграційної Служби у Тернопільській області.

Зауважимо, що CANADEM – канадська місія спостереження за виборами Президента та парламенту України, які відбудуться у 2019 році. Із понад 300 зареєстрованих Центральною виборчою комісією спостерігачів від іноземних та міжнародних організацій 53 – представники CANADEM.

Також нещодавно на сайті Посольства Канади в Україні повідомлялось:

- CANADEM офіційно започаткував Канадську місію і 50 спостерігачів розпочали свою роботу в Україні на довготривалій основі. Канадці спостерігатимуть за всіма аспектами виборчого процесу в період до президентських виборів в Україні, під час виборів і після них, зокрема буде проводитись моніторинг участі жінок, внутрішньо переміщених осіб і меншин в електоральному процесі. В майбутньому до них приєднаються короткострокові канадські спостерігачі. 

Фото: Управління ДМС у Тернопільській області.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.