У Тернополі продовжують виявляти порушення передвиборчої агітації кандидатів у президенти

Опубліковано в Новини 04.02.2019
1 лютого до Тернопільського відділу поліції надійшла заява від представника громадської мережі «Опора» про розміщення агітаційної реклами з порушенням виборчого законодавства.
 
У Тернополі на вулиці Крушельницької заявник виявив три білборди одного з кандидатів у Президенти з відсутніми вихідними даними друку і  тиражу, повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.
 
Інформація щодо можливого порушення вимог виборчого законодавства зареєстрована в Журналі єдиного обліку, проводиться перевірка. 
 
Правоохоронці встановлюють осіб, відповідальних за розміщення політичної реклами, та власників білбордів. 
 
За подібні правопорушення передбачена адміністративна відповідальність за ст. 212-13 КУпАП – виготовлення або розповсюдження друкованих матеріалів передвиборної агітації, які не містять відомостей про установу, що здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск.
 
Фото: з відкритих джерел

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.10.2024 soroka
Доставка товарів і посилок з Туреччини
Туреччина вже давно перетворилася на один із ключових ринків для імпорту різноманітних товарів. І це…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.