У Тернополі неподалік торгового центру обікрали чоловіка

Опубліковано в Новини 31.01.2019
Із заявою про протиправний вчинок до працівників Тернопільського відділу поліції звернувся 24-річний місцевий мешканець. Він розповів, що ошукали та викрали мобільний.
 
Зі слів чоловіка, увечері поблизу торгового закладу невідомий попросив телефон нібито зателефонувати. Пояснив, що сам немісцевий, біля магазину мав зустрітися зі знайомим однак той не прийшов. Чоловік довірив незнайомцю телефон, але, коли ґаджет опинився у його руках, він просто зник, повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.
 
Поліцейські встановили особу підозрюваного і швидко розшукали його. 49-річний тернополянин вже неодноразаово потрапляв в поле зору правоохоронців за крадіжки та грабіж. Відбувши нещодавно покарання, він знову вдався до кримінальних заробітків.
 
За фактом злочину відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України (Шахрайство). Слідство  триває.
Фото: з відкритих джерел

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.10.2024 soroka
Доставка товарів і посилок з Туреччини
Туреччина вже давно перетворилася на один із ключових ринків для імпорту різноманітних товарів. І це…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.