Тарас Радь – срібний призер Кубку світу у лижних перегонах

Опубліковано в Новини 17.12.2018

Національна паралімпійська збірна команда України із зимових видів спорту серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату та вадами зору розпочала змагання Кубку світу, що проходить в місті Воукатті (Фінляндія.  Про це повідомляє управління фізичної культури і спорту ТОДА.

Виступають 250 спортсменів з різних країн світу. Високий клас вже продемонстрував на цих змаганнях тернополянин, паралімпійський чемпіон, майстер спорту України міжнародного класу Тарас Радь. Так, у лижних перегонах на середній дистанції 7,5 км наш земляк виборов срібну нагороду.

Тренер спортсмена – заслужений працівник фізичної культури і спорту України, заслужений тренер України Віктор Федорчак. Попереду у Тараса ще старти з біатлону. Додамо, що Тарас Радь є студентом факультету "Фізичне виховання" Тернопільського національного педагогічного університету імені В. Гнатюка.

Фото: управління фізичної культури і спорту ТОДА

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.