У Тернополі заборонять згадувати Росію?

Опубліковано в Новини 10.06.2016

На вивісках та рекламних щитах.

За поданням міського голови Сергія Надала на чергову сесію міської ради буде винесено проект рішення про заборону реклами та інших вивісок, які пов’язані зі словом «Росія», зазначила прес-служба міської ради. Раніше таку ініціативу у міську раду подали громадські організації Тернополя.

«Ми отримали звернення від ряду громадських та патріотичних організацій міста Тернополя, які запропонували прийняти на сесії міської ради і заборонити використання в нашому місті рекламні оголошення, щити, таблиці, тощо, у яких використовується слово або словосполучення «Росія», - розповідає Сергій Надал. - Враховуючи це звернення, на сесію буде підготовлений відповідний проект рішення. Надіюся, що депутати погодяться його прийняти в такій формі, як це відповідає вимогам діючого законодавства».

 

Фото з мережі

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.