На Тернопільщині 9-річний хлопчик підірвався на власній бомбі: він у лікарні

Опубліковано в Новини 26.11.2018

З вибуховою раною лівої кисті руки до лікарні потрапив малолітній хлопчик з Монастириського району. У дитини медики констатували контузію м’яких тканин, опіки та інфекцію. Нещастя трапилося після того, як малолітній переглянув відео в соцмережах про методику виготовлення Феєрверків.

Потерпілому дев’ять років. Він виготовляв небезпечну іграшку з предметів, вказаних в інтернеті. Далі юний експерементатор почав нагрівати скло лампи, аби побачити феєрверк. Натомість конструкція вибухнула, покалічивши школяра.

Дитину з пораненнями доправили до травматологічного відділення. На момент нещастя батьків у будинку не було, вони поралися по господарству. Родину характеризують, як благополучну, не конфліктну.

Вирішується питання про притягнення батьків малолітнього до адміністративної відповідальності за ст.184 КУпАП – невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей, повідомляють правоохоронці.

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.10.2024 soroka
Доставка товарів і посилок з Туреччини
Туреччина вже давно перетворилася на один із ключових ринків для імпорту різноманітних товарів. І це…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.