Бійка між тернополянами закінилася в ізоляторі тимчасового тримання

Опубліковано в Новини 23.11.2018
Двоє потерпілих та двоє затриманих - такі наслідки суперечки, яка виникла у Тернополі на вулиці Злуки.
В результаті - правоохоронці порушили кримінальне провадження відповідно до статті 186 частина 2 ККУ - грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.
 
Подія трапилася 21 листопада близько першої години ночі. За попередньою інформацією, троє товаришів стояли на сходах біля гуртожитку. Двоє з них уже зайшли у приміщення, як почули шум. Повернувшись побачили, що третього знайомого б'є сусід з іншої кімнати. Вони вступилися за друга.
 
Проте на цьому конфлікт у гуртожитку не завершився. Поки друзі допомагали першому потерпілому, з кімнати вийшов ще один чоловік. І дебошир почав бити його без будь-яких пояснень. До зловмисника приєднався невідомий чоловік і вони обидвоє наносили удари. Чоловіків розтягнули. Потерпілого завели до кімнати і почали надавати допомогу.
 
За хвилин двадцять в помешкання увірвався той самий хуліган, почав погрожувати та бити, а після цього відібрав у одного з потерпілих хлопців телефон, гроші й втік.
 
Тернополяни викликали поліцію. В ході проведення розшукових заходів працівники кримінальної поліції ТВП та управління патрульної поліції затримали нападників. Одного одразу, а іншого через дві години. Обидвох помістили в ізолятор тимчасового тримання. Очевидці стверджують, що нападники перебували у стані алкогольного сп'яніння.
 
Чому виник конфлікт і хто винен у даній ситуації встановить слідство.

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.10.2024 soroka
Доставка товарів і посилок з Туреччини
Туреччина вже давно перетворилася на один із ключових ринків для імпорту різноманітних товарів. І це…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.