На Тернопільщині водія на "євробляхах" зупинив металевий відбіник

Опубліковано в Новини 22.11.2018

На автодорозі Тернопіль-Бучач-Івано-Франківськ дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. 19 листопада о 21:18 на лінію “102″ надійшло повідомлення від невідомого про те, що автомобіль сірого кольору врізався у відбійник.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що до аварії причетний житель Чортківського району, 1990 року народження. Чоловік, керуючи автомобілем марки PEUGEOT 607 на литовській реєстрації, не впорався з керуванням та в’їхав в огорожу. В результаті удару чоловіка госпіталізували в травматологічне відділення. У нього медики констатували забій кісток тазу, травми та перелом лобної кістки, пише "Досьє 102".

Автомобіль правоохоронці помістили на арештмайданчик, а у водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство.

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.10.2024 soroka
Доставка товарів і посилок з Туреччини
Туреччина вже давно перетворилася на один із ключових ринків для імпорту різноманітних товарів. І це…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.