У Тернополі заправні станції працювали без дозвільних документів

Опубліковано в Новини 22.11.2018

У Тернопільській області тривають спільні заходи органів прокуратури, Національної поліції, представників Державної служби з надзвичайних ситуацій та управління Держпраці щодо виявлення і припинення протиправної діяльності нелегальних автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів, що діють на території області.

Зокрема, Тернопільською місцевою прокуратурою, спільно з працівниками поліції викрито діяльність незаконної автомобільної заправної станції по вул. Текстильній у м.Тернополі.
Установлено, що АЗС реалізовувала дизельне пальне без відповідних документів дозвільного характеру. Окрім цього, на вул. Об’їзній виявлено нелегальний газозаправний пункт, де реалізовувався скраплений газ без будь-яких документів. 
У ході проведених санкціонованих обшуків вилучене вибухонебезпечне обладнання, документи про роботу об’єктів та більше 1700 л дизельного палива. 
Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 1, ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою), зазначають у прес-службі Прокуратури Тернопільської області.
 
Фото: прес-служба Прокуратури Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.10.2024 soroka
Доставка товарів і посилок з Туреччини
Туреччина вже давно перетворилася на один із ключових ринків для імпорту різноманітних товарів. І це…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.