На Тернопільщині сільський голова уклав договори з підприємцем, прописаним у нього вдома

Опубліковано в Новини 22.11.2018

За участі прокурора Бережанського відділу Теребовлянської місцевої прокуратури Бережанським районним судом розглянуто справу про адміністративне правопорушення, вчинене головою Надрічнянської сільської ради.

Як повідомляють у прес-службі Прокуратури Тернопільської області, між головою сільської ради та фізичною особою підприємцем впродовж 2018 року укладено кілька договорів про поставку канцтоварів. Оскільки угоди укладені в умовах реального конфлікту інтересів, бо підприємець зареєстрований за місцем проживання сільського голови, до суду скеровано 7 протоколів про вчинення службовцем корупційного правопорушення. 
Суд погодився із позицією прокурора і відповідною постановою визнав сільського голову винним у вчиненні адміністративного правопорушення передбаченого ч.2 ст.172-7 КУпАП. На правопорушника накладено стягнення у вигляді штрафу в розмірі 200 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 3400 гривень.
 
Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.10.2024 soroka
Доставка товарів і посилок з Туреччини
Туреччина вже давно перетворилася на один із ключових ринків для імпорту різноманітних товарів. І це…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.