Тернополянин обікрав продуктовий склад, на якому працював

Опубліковано в Новини 20.11.2018

Раніше судимий тернополянин обікрав продуктовий склад на ринку, де працював.

Про те, що стала жертвою крадія, власниця торгового приміщення дізналася від поліцейських. 

За словами, тимчасово виконуючого обов’язків заступника начальника відділення слідчого відділу ТВП Мирона Шеремете, найімовірніше, крадій не раз «господарював» на чужому складі. Власниця заявила про крадіжку дев‘ятиста пляшок олії кожна ємністю п’ять літрів та тридцять двокілограмових пакетів муки. У день, коли зловмисника затримали, у нього було вилучено третину товару. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Поліцейські встановили, лиходій взяв собі у помічники товариша, щоправда, про крадіжку останньому не розповів, сказав, що забирає товар в рахунок заробітної плати, адже з роботи розрахувався, а зарплату йому власниця не виплатила.  Ввечері крадій спільно з помічником вантажили товар у таксі, коли їх застав охоронець ринку. Він й повідомив поліцейських.

37-річного крадія поліцейські затримали в порядку статті 208 КПК. Вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу.

Наразі триває досудове розслідування.

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.