Посол США поділилася з тернопільськими викладачами секретами швидкого вивчення англійської мови

Опубліковано в Новини 10.11.2018

Як покращити рівень викладання англійської мови в українських вищих навчальних закладах обговорили сьогодні під час круглого столу викладачі Тернопільського національного економічного університету разом з послом США в Україні Марі Йованович та головою Тернопільської обласної державної адміністрації Степаном Барною.

Під час заходу акцентували на важливості обміну досвідом, стажуванні студентів за кордоном та професійному розвитку викладачів.

За словами Степана Барни, для Тернопільщини важлива якісна підготовка майбутніх фахівців у місцевих вишах та хороший рівень викладання іноземної мови.

 - Завдяки володінню іноземними мовами для українців відкриваються нові можливості заявити про себе професійно, залучати інвесторів та налагоджувати зв’язки з іноземними партнерами. Зокрема, лише за перше півріччя зовнішньо-торгівельний оборот між Тернопільською областю та американськими компаніями склав 6,2 млн. дол. Окрім цього, за останні 2 роки Тернопільщина залучила майже 190 млн. грн. в рамках міжнародної технічної допомоги, - зазначив Степан Барна.

Фото: ТОДА

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.