На окраїнах Тернополя - пожежі в житловому та господарському будинках (фото)

Опубліковано в Новини 03.06.2016

Обійшлося без жертв.

Про надзвичайні події повідомили в Управлінні ДСНСУ у Тернопільській області.

2 червня о 15:17 на пункт зв’язку 1-ї ДПРЧ 1-го ДПРЗ УДСНС України у Тернопільській області надійшло повідомлення про пожежу господарської будівлі, що виникла у м.Тернопіль, на вул.Золотогірській, мікрорайону Кутківці.

На гасіння пожежі було залучено черговий караул 2-ї ДПРЧ та 5 чоловік особового складу на АППД-2. На момент прибуття вогнеборців площа пожежі становила 6 м.кв. Полум’я швидко поширилось дерев’яними конструкція споруди, загрожуючи перекинутись на іншу господарську будівлю, розташовану поряд.

Працівники ДСНС спрямували всі сили та засоби на боротьбу з вогнем. О 15:29 пожежу локалізовано, а о 15:34 – ліквідовано. Під час гасіння врятовано будівлю. На місці події травмованих та загиблих не виявлено.

Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем.

Сьогодні, 3 червня, о 07:20 на пункт зв’язку 1-ї ДПРЧ 1-го ДПРЗ надійшло повідомлення про дим з-під даху приватного будинку на вул. Шептицького, 161, в с. Петриків Тернопільського району.

До місця події вирушило рятувальне відділення 2-ї ДПРЧ. На момент прибуття працівників ДСНС полум’я охопило горищне приміщення, горіли речі домашнього вжитку, перекриття та покрівля будинку. На допомогу вогнеборцям направлено друге відділення 1-ї ДПРЧ 1-го ДПРЗ Управління. Всього до ліквідації пожежі було залучено 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки та 9 чол. особового складу. Всі сили та засоби були спрямували на боротьбу з вогнем. О 07:42 спільними зусиллями рятувальники локалізували пожежу, а о 07:50 – ліквідували. Під час гасіння врятовано будівлю.

На місці події травмованих та загиблих не виявлено. Причина пожежі встановлюється.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.