Містечко на Тернопільщині може стати одним із семи чудес

Опубліковано в Новини 03.06.2016

Якщо за нього проголосують.

У 2016 році триває вже 5 етап всеукраїнської акції «7 чудес України» – « 7 чудес України: історичні міста та містечка», зазначають організатори загальнонаціонального проекту «7 чудес України». З 1 березня до 1 червня оргкомітет приймав та розглядав заявки на участь. З 1 червня члени оргкомітету оголосили 21 фіналіста акції, за яких ви можете проголосувати до 25 вересня. За цей час відбудуться презентації фіналістів, прес-тури і анкетування експертів. За підсумками опитування експертів та інтернет-голосування (50/50) будуть визначені переможці цієї акції, яких оголосять 27 вересня 2016 року, на День туризму.

Містечко Теребовля, що на Тернопіллі, увійшло у перелік фіналістів. 
Відділ туризму облдержадміністрації запрошує всіх небайдужих долучитися участі у Всеукраїнській акції «7 історичних міст і містечок України» та проголосувати за номінанта від Тернопільщини – літописне місто – древню столицю удільного Теребовлянського князівства з 900 – літньою історією - ТЕРЕБОВЛЮ. 

ПРОГОЛОСУВАТИ

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.