У Тернополі до Зелених свят замаять пам’ятники

Опубліковано в Новини 02.06.2016

Прикрашати пам’ятники напередодні Зелених свят будуть у рамках фестивалю «Галицька дефіляда», який відбудеться 17-19 червня у парку ім. Т.Шевченка.

Святкове вбрання готують організатори для пам’ятників міста, які розташовані у центрі Тернополя. Традиційно їх не лише одягнуть, а й замаять гіллям - символом Зелених свят.

«Прикрашання пам’ятників у нашому місті уже стало доброю традицією, адже такі акції дарують позитивний настрій тернополянам, гостям міста та нагадують, що скоро - Зелені свята», - зазначають організатори.

Нагадаємо, що на фестивалі «Галицька дефіляда» на тернополян очікують безкоштовні частування, кулінарні шоу, концерт драйвових гуртів, конкурс краси «Найкрасивіша мавка» та багато іншого!

Деталі можна знайти на сторінці http://vk.com/galychdefilyada

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.