Тернопільські митники виявили порушення митних правил на 4,2 млн гривень

Опубліковано в Новини 24.10.2018

Внаслідок проведення аналітично-пошукових заходів тернопільські митники виявили 228 порушень митних правил на загальну суму 4,2 млн гривень. Вилучено предмети правопорушення на суму 218,5 тис. гривень.

Як зазначила начальник Тернопільської митниці ДФС Оксана Антонович, за результатами роботи митниці в правоохоронному напрямку, а саме від сплати штрафів у справах про порушення митних правил за постановами митниці до Державного бюджету України надійшло 1 млн 254 тис. гривень.

Митницею розглянуто 182 справи про порушення митних правил і винесено постанови про притягнення особи до відповідальності у вигляді штрафу в сумі 2 млн 802 тис. гривень. До суду передано 40 справ про порушення митних правил.

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.