На тернопільському Театральному майдані пройшов міні-фестиваль «Покрова-2018»

Опубліковано в Новини 13.10.2018

11 жовтня напередодні свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня захисника України та Дня українського козацтва на тернопільському Театральному майдані відбувся міні-фестиваль «Покрова-2018».

В рамках заходу для мешканців та гостей міста  протягом дня діяли різноманітні локації, зокрема, фотовиставка, тир, польова кухня, історична реконструкції боїв та виступи танцювальних колективів. А для  учнів тернопільських шкіл фахівці міського центру фізичного здоров'я населення організували спортивні змагання "Смуга перешкод", участь у яких прийняли близько 40 школярів. Завершився захід концертом за участю відомих тернопільських гуртів.

Очільник Тернополя Сергій Надал зазначив, що тернопільська молодь є дуже активною та з радістю долучається до проведення у місті різноманітних святкових та пам’ятних заходів. А цьогорічний міні-фестиваль «Покрова 2018», організований Молодіжною міською радою у незвичному форматі, є хорошим прикладом патріотизму та виховання у молоді любові до рідного краю і його історичного минулого.

Фото: Тернопільська міська рада

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.10.2024 soroka
Доставка товарів і посилок з Туреччини
Туреччина вже давно перетворилася на один із ключових ринків для імпорту різноманітних товарів. І це…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.