Голова однієї із сільрад на Тернопільщині, порушивши вимоги антикорупційних законів, укладав договори із тестем

Опубліковано в Новини 05.10.2018

Чортківською місцевою прокуратурою за результатами моніторингу відкритих реєстрів та баз даних встановлено, що один з голів сільської ради Чортківського району уклав 5 договорів про закупівлю товарно-матеріальних цінностей на загальну суму понад 70 тис грн з фізичною особою - підприємцем, який є його тестем.

На підставі зібраних прокурором матеріалів, працівниками УЗЕ в Тернопільській області ДЗЕ НП України, складено та направлено до суду 10 протоколів про вчинення сільським головою правопорушень, пов’язаних з корупцією, передбачених ч.1 та ч.2 ст.172-7 КУпАП.
За принципової та обґрунтованої позиції прокурора Чортківської місцевої прокуратури районним судом вказані справи розглянуто та винесено постанову, якою сільського голову визнано винним та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу в сумі 5100 гривень, - повідомляють у прес-службі Прокуратури Тернопільської області.
Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.