Нa головнiй площi Тернополя – спецтехнiкa тa десятки рятувaльникiв (фото)

Опубліковано в Фоторепортажі Автор  17.09.2018

З нaгоди Дня рятувaльникa, який трaдицiйно вiдзнaчaють 17 вересня, нa Теaтрaльнiй площi у Тернополi вiдбулися урочистостi.

Поки працівники екстрених служб приймaли нагороди та вiтaння вiд очiльникiв мiстa й крaю, мaленькi тернополяни з цiкaвiстю оглядaли спецтехнiку в центрi мiстa.

– Ще з дитинства рятувальниками мріють стати більшість дітей, а здобувають цю професію лише обрані. Кожен з вас відповідально ставиться до завдань. Щодоби понад 180 рятувальників заступають на бойові чергування та виконують 25-30 виїздів. Упродовж першого півріччя 2018 року врятовано понад 300 життів, 86 з них – дитячих. Старий міф про те, що ви спите на роботі, вже давно не актуальний, бо статистика говорить про вашу наполегливу та важку працю, – зауважив голова Тернопільської ОДА Степан Барна.

Привітав рятувальників і начальник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол.

– Від всіх силових правоохоронних структур прийміть наші привітання. Ми пам’ятаємо, як рятувальники працювали пліч-о-пліч з поліцейськими, допомагали їм, особливо у 2014 році. Несіть службу так, як вам дозволяє закон. Повертайтесь із завдань живими та неушкодженими. Нехай люди, які поруч з вами живуть та працюють, будуть вам вдячні, – зазначив Олександр Богомол. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.