Колекції одягу світового рівня показали на Тернопільських днях моди (фоторепортаж)

Опубліковано в Фоторепортажі Автор  25.05.2017

Покази українських дизайнерів відбулися у Тернополі традиційно в рамках Тернопільських днів моди. 18 та 19 травня Тернопіль відвідали дизайнери всеукраїнського та світового рівнів.

На території ресторану «Хутір» протягом двох днів вирувала «модна» атмосфера. 18 травня там демонстрували колекції одягу в етнічному стилі, а також одяг молодих дизайнерів в рамках показу «Альтернатива».

Побачити наймодніші тенденції тернополяни змогли на прикладі колекцій одягу Олександри Луканюк та Оксани Чмиленко (м. Тернопіль), Ірини Цісецької (м. Тернопіль), Наталії Парибус (м. Тернопіль), брендів «Вишиванка» та «Вишивана птаха» (м. Тернопіль), ТМ «Окраса» (м. Тернопіль), Тетяни Щурової (м. Київ), «Глухівський льон» Zeta atelier для компанії «Лінен оф Десна» (м. Київ), а також авторських прикрас Наталії Угрин (м. Львів).

Другий день моди передбачав показ колекції одягу у стилі прет-а-порте.

- У Тернополі на Днях моди були дизайнери як з Тернополя, так і з Житомира, Києва, Львова, - розповіла про дизайнерські покази організатор тернопільських днів моди Марія Гудима. Ми хотіли тернополянам показати основні модні тенденції, адже у показі брали участь і Модний дім Kostelni, це відомий бренд, який вже 17 років працює у цій сфері, і Альона Сереброва – постійний учасник Fashion Week не тільки в Україні, а й за кордоном – New York Fashion Week, Paris Fashion Week. Тобто тернополяни мали можливість побачити покази високого рівня.

Загалом другого дня тернополянам показали дев’ять колекцій одягу: тернопільських брендів MeryEm та Аngela Rosh, студії моди «D.V.K» (м. Тернопіль), Лідії Яніцької (м. Тернопіль), Ірини Головатої (м. Тернопіль), Лілії Братусь (м. Київ), Гоші Альтшулєра (м. Київ), Альони Серебрової (м. Київ) та Дому моди Kostelni (м. Київ).

Фото: Сергій Катеринюк

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.