У Тернополі змагаються кінологічні команди із восьми країн світу (фото)

Опубліковано в Фоторепортажі Автор  11.05.2017

11-12 травня на базі Тернопільського національного економічного університету відбуваються ІІІ Міжнародні змагання кінологічних команд з пошуку наркотичних засобів, зброї, набоїв та тютюнових виробів. Представники 8 країн світу приїхали на захід.

До участі у змаганнях запрошено кінологічні команди митних служб: Азербайджанської Республіки, Республіки Молдова, Грузії, Республіки Польща, , Республіки Болгарія, Словацької Республіки, Турецької Республіки; кінологічні команди правоохоронних органів і організацій України: Державної фіскальної служби України, Державної прикордонної служби України, Національної поліції України, Державного підприємства міжнародних авіаліній «Бориспіль».

- Доброго дня шановні учасники змагань, я радий вітати вас на Тернопільщині, на теренах Тернопільського національного економічного університету, я радий вітати високоповажних міжнародних гостей, представників і керівництво органів державно влади, місцевого самоврядування, наших міжнародних партнерів з проекту TWINNING, Всесвітньої митої організації, місії EUBAM. Із великим задоволенням сьогодні спостерігаю за участю міжнародних команд, які виявили бажання прийняти участь у ІІІ Міжнародних змагання кінологічних команд, - звернувся до присутніх в.о. Голови фіскальної служби України Мирослав Продан.

 

З вітальним словом до учасників та глядачів звернулися і ректор ТНЕУ Андрій Крисоватий, голова Тернопільської ОДА Степан Барна та технічний аташе відділу боротьби з наркотиками Всесвітньої митної організації Вай Мінг Єн. Представив суддівський корпус та розповів про особливості проведення та оцінювання фаховості команд головний суддя – заступник начальника управління кінологічного забезпечення департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Державної фіскальної служби Олександр Виноград 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.