300 квадратних метрів, дві зали для дітей та дорослих: у Тернополі школа сучасного танцю Star Dance відкрила нову студію (фото, відео)

Опубліковано в Фоторепортажі Автор  soroka 26.08.2024
У Тернополі з’явилася нова танцювальна студія. Її відкрила знана у місті школа сучасного танцю Star Dance.
 
Масштаби студії вражають: 300 квадратних метрів, дві танцювальних зали для дітей та дорослих, комфортні роздягальні, та нцювальні напрямки на будь-який смак, а також стретчинг та йога. Усе це майже в самому серці Тернополя – на вулиці Шептицького, 20 (5 поверх). Нова студія є однією з найбільших та найсучасніших у Файному місті.
 
Засновниці школи сучасного танцю Star Dance – тернополянки Христина Середа та Олена Гаврихів. Вони розповідають, що наважалися відкрити новий зал під час війни, оскільки кількість талановитих дітей, які хочуть займатися танцями, постійно зростає.
 
– Стимулом для нас завжди є наші вихованці. Це дуже талановиті діти, які неодноразово ставали переможцями різноманітних змагань всеукраїнського та світового рівнів. Такі таланти заслуговують тренуватися у найкращих умовах, тому ми прийняли рішення відкрити нову студію та розширити масштаби своєї танцювальної діяльності. Свої двері відкрила нова студія Star Dance – сучасна, комфортна, крута! –розповіла Христина Середа.
 
Уже понад 10 років школа сучасного танцю Star Dance вражає своїми ексклюзивними та яскравими танцювальними постановками, наголосила співзасновниця студії Олена Гаврихів.
 
– Star Dance – не просто студія, а велика танцювальна сім’я. За стільки років наших тренувань, поїздок, концертів та змагань ми з вихованцями та їхніми батьками стали справжньою сімєю. Можемо впевнено заявити, що відкрили не танцювальну студію, а велику танцювальну домівку, де діти почуватимуться, як вдома,  зазначила Олена Гаврихів.
 
Особливістю школи сучасного танцю Star Dance є також те, що тут дітей та дорослих навчають сертифіковані тренери з хореографічною освітою. Чимало випускників Star Dance вже займаються тренерством та працюють у танцювальних колективах відомих зірок.
 
 
 
 
 
 
 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.