У Тернополі поховали знаного байкера Романа Довгалюка, який загинув на війні (фоторепортаж)

Опубліковано в Фоторепортажі Автор  soroka 16.08.2024
Сьогодні у Тернополі попрощалися з 38-річним військовим з Мишкович Романом Довгалюком.
 
Чоловік без вагань став на захист України ще під час АТО/ООС. Служив у 44 окремій артилерійській бригаді. Роман Довгалюк захищав Україну від окупантів на Житомирщині, Оріхівському напрямку, у районі Куп’янська та Бахмута. Загинув 12 серпня на Сумщині, виконуючи бойове завдання.
 
Чоловік був не лише патріотом та воїном, а й талановитим художником, байкером. До служби в ЗСУ працював тату-майстром, артистом вогняного шоу, брав участь у співочих конкурсах. У 15 років самостійно освоїв їзду на мотоциклі, а вже в дорослому віці створив власний байкерський клуб. Колекціонував старовинний глиняний посуд і карнавальні маски.
 
У Романа залишились мама Христина, батько Анатолій, донька Софія, брати  Іван та Андрій.
 
Вічна пам'ять!
Вічна Слава Герою!
 
 
 
 
 
 
 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

17.09.2024 Катерина Шаблій
Про переваги і термін експлуатації бітумної черепиці
Бітумна черепиця завдяки своїй гнучкості дає змогу уникнути великої кількості відходів покрівельного покриття, що лишаються…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.