Концерт, подарунки від Андрія Богданця та спілкування: майже пів тисячі дітей військових відвідали патріотичне свято у ЗУНУ (фото, відео))

Опубліковано в Фоторепортажі Автор  soroka 27.01.2024
Національно-патріотичне свято «Непереможна Україна», присвячене Дню Соборності, відбулося 23 лютого у Західноукраїнському національному університеті.
 
Дійство організував колектив навчального закладу спільно з народним депутатом, засновником благодійного фонду «Допоможемо разом!» Андрієм Богданцем і комунальною установою Тернопільської обласної ради «Центр аналітично-методичного та матеріально-технічного забезпечення розвитку освітніх закладів області».
На свято організатори запросили 450 школярів з Тернопільщини, батьки яких захищали або захищають Україну від окупантів. Також дійство відвідали 30 старшокласників Волочиської територіальної громади Хмельницької області.
 
Програма заходу була дуже насиченою: концерт, сюрпризи, спілкування з військовими, матерями загиблих Героїв, представниками університету тощо.
 
Благодійний фонд Андрія Богданця «Допоможемо разом» за підтримки Freedom Holding Corp придбав подарунки для усіх дітей, які відвідали захід. Сам народний депутат Андрій Богданець, на жаль, не зміг приїхати на свято, однак він записав відеозвернення до школярів.
 
– Щасливі очі та гарний настрій дітей наших військовослужбовців – це найкраща нагорода для кожного з нас. У цей складний час ми маємо триматися разом та допомагати один одному. Вірю, що наступного року День Соборності України українці зустрінуть в мирній країні. У нас попереду багато спільної  роботи, щоб відбудувати сильну, незалежну та єдину Україну!  наголосив Андрій Богданець.
 
Колектив навчального закладу подякував своєму колишньому студенту Андрію Богданцю за регулярну підтримку.
 
– Щиро дякуємо Андрію Володимировичу за його розуміння та допомогу. Кожне слово, кожен  навіть найменший подарунок дуже важливий для наших діток, адже вони відчувають, що їхні батьки захищають Україну недаремно, що Україна переможе! – наголосила начальниця відділу виховання ЗУНУ Світлана Сорочинська.
 
КУТОР «Центр аналітично-методичного та матеріально-технічного забезпечення  розвитку освітніх заходів області» подякував кожному, хто дає українцям можливість зараз навчатись і працювати.
 
– Той, хто не може бути на передових позиціях, має створити надійний тил, забезпечити дітям якісну освіту, моральний спокій, – додала директорка Центру аналітично-методичного та матеріально-технічного забезпечення  розвитку освітніх заходів області Тетяна Четвертак.
 
 
 
 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.04.2024 Катерина Шаблій
В Одесу на вихідні: де варто побувати і що подивитися
Одеса входить до найпопулярніших туристичних міст України, оскільки в ній розташована величезна кількість архітектурних та…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.