«Сьогодні – день воскресіння України»: у Тернополі відзначили десяту річницю Революції Гідності (фоторепортаж)

Опубліковано в Фоторепортажі Автор  soroka 21.11.2023

Десятки тернополян сьогодні, 21 листопада, зібралися біля пам’ятника Героям Небесної Сотні на площі Героїв Євромайдану, аби молитвою вшанувати пам'ять Героїв України.  

З нагоди Дня Гідності та Свободи, який в Україні відзначають з 2014 року, громадськість, представники влади, рідні загиблих Героїв, військові поклали до підніжжя монументу квіти та запалили свічки пам’яті.

Цьогоріч в Україні відзначають вже десяту річницю Революції Гідності. Саме у цей час десять років тому тисячі українців вийшли на Майдан Незалежності у Києві, щоб висловити свій протест проти рішення тодішньої влади, яке перекреслювало національні інтереси держави та європейський вибір.

– Цей день треба шанувати і пам’ятати як величний день. Я хочу, щоб ви нагадали своїм друзям, що сьогодні не тільки Введення в храм Пресвятої Богородиці, сьогодні – воскресіння України! Дякую усім, хто прийшов. Дякую усім, хто шанує. Дякую усім, хто бореться там, на сході. Дякую всім, хто бореться тут, в тилу, наголосив батько Героя Небесної Сотні, волонтер Володимир Голоднюк.

Більше – у фоторепортажі «Сороки».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

03.05.2024 soroka
Напередодні Великодня Володимир Болєщук відвідав воїнів-азовців
У передвеликодні дні Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради, спільно з директоркою Благодійного…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.