Весь Тернопіль на кілька годин опинився без світла (фото)

Опубліковано в Фоторепортажі Автор  04.01.2017

До обіду по всьому Тернополю припинилось електропостачання. 

Як наслідок, тролейбуси перестали курсувати містом, зупинились посеред доріг, створюючи незначні затори; світлофори теж тимчасово не працювали - люди переходили дороги майже "навпомацки", щоправда їм вдалось порозумітись із водіями та самостійно регулювати рух. Що ж стосується великих торгових центрів міста, "СОРОКА" побувала в одному з таких: прохід до середини магазинів був заблокований візочками, при вході стояли охоронці, в той час як в холі люди очікували на відновлення роботи торгового центру. 

Крім того, деякі тернополяни повідомляють, що одночасно із світлом тимчасово припинилась і подача централізованого опалення.

В прес-службі міської ради інформують, за даними КП "Тернопільмьськсвітло" впав високовольтний провід, внаслідок чого було знеструмлено практично ціле місто. Над ліквідацією такої аварії працювали всі аварійні служби Тернополя.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.