Флешмоб, «Паляниця-фест» та котик Котофей: у центрі Тернополя святкували День захисту дітей

Опубліковано в Фоторепортажі Автор  soroka 01.06.2022

 До Дня захисту дітей у Тернополі на різних локаціях для малечі проводять різноманітні пізнавальні та розважальні заходи.

Зокрема на Театральному майдані міста активності для дітлахів організувала Тернопільська обласна бібліотека для дітей.

Гості свята могли погратися кінетичним піском, помалювати пальчиками та оглянути новинки дитячої літератури, що стояли на одному з стелажів.

Зокрема у рамках заходу також провели благодійну ярмарку «Паляниця-фест», де охочі могли придбати солодощі, власноруч спечені бібліотекарями. Зібрані кошти буде перераховано на потреби дітей, які постраждали через повномасштабне вторгнення.

Крім того гості свята могли сфотографуватися з талісманом бібліотеки котиком Котофеєм, взяти участь у флешмобі та обрати зображення, яке їм намалюють на обличчі. Працівники бібліотеки кажуть, що найчастіше діти обирали саме патріотичні зображення.

Відвідувачів на святі дуже багато. Це не тільки наші читачі, а й вимушені переселенці та маленькі тернополяни та їхні батьки. Участь в іграх беруть не тільки діти а й дорослі, – каже  завідувачка сектором естетичного виховання Тернопільської обласної бібліотеки для дітей Ольга Карпич.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

26.07.2024 soroka
Як безпечно взяти кредит онлайн: правила та рекомендації
У сучасному світі все більш затребуваною є послуга з отримання кредиту онлайн на карту. Якщо…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.