Тернополем курсує патріотичний тролейбус, прикрашений сотнею синьо-жовтих кульок (фото)

Опубліковано в Фоторепортажі Автор  soroka 08.04.2022

Салон прикрашений жовто-блакитними кульками, а водійка – у квітчастому віночку, – такий патріотичний тролейбус курсує Тернополем на маршруті під номером «10».

Водійка транспорту Оксана Перняк каже, вже неодноразово прикрашала салон напередодні свят. Зараз вирішила зробити це знову, щоб підняти людям настрій та патріотичний дух.

Ну, ідеї дизайну тролейбусу в мене завжди з’являються напередодні свят. У зв’язку з тим, що відбувається зараз, хотілося підняти людям настрій. Тому я вирішила прикрасити свій тролейбус, щоб був найпатріотичніший в Україні. Таких більше немає, – каже Оксана Перняк. – Хотілося зробити щось, щоб наші хлопці знали, що ми віримо в них.  А, відповідно, що можемо, те і робимо. Хочу, щоб вони бачили, що є патріоти та люди, які їх підтримують, знають, що Україна у нас була, є і буде понад усе.

Колега пані Оксани, кондуктор Василь Сюта, каже, тролейбус прикрашали під час перерв.

– Коли я почув ідею прикрасити тролейбус, то вона мені одразу сподобалася. Загалом це зайняло в нас 2 перерви. Якраз коли лунала сирена, ми дочипляли кульки в другому вагоні, – говорить Василь Сюта.

Оксана Перняк каже, в майбутньому до патріотичного дизайну планують додати й написи.

– Люди реагують на наш патріотичний дизайн по-різному: є такі, хто приходить фотографує, дякує, кажуть, що їм подобається, а є й ті, хто каже що зараз не до цього. Хоча я не розумію чому, але люди є різні і в кожного свої думки. Але ми стараємося зробити все для того, щоб усе було добре і було Україна, – каже Оксана Перняк. – Тролейбус ще не повністю прибраний. Ми ще спробуємо його розмалювати, розписати та ще щось дочепити. Незабаром Великдень, може, ми ще щось до дизайну додамо.

Пасажири патріотичного тролейбусу кажуть, такий дизайн їм до вподоби, адже піднімає настрій.

–  Цим тролейбусом їду вже не вперше, мені дуже подобається. Я підтримую такі ініціативи, думаю, зараз вони потрібні щоб підтримувати патріотичний дух, – каже пані Катерина.

Пані Жанна зазначає патріотичним тролейбусом їде вперше, однак їй ідея патріотично дизайну видається вдалою.

– Я сьогодні вперше в цьому тролейбусі. Дуже приємно, весело. Приємно, що люди так прикрашають. Одразу і настрій покращується, – говорить пасажирка. – Думаю, що зараз такі ініціативи потрібні. Негативу дуже багато і позитив людям необхідний. Все-таки краса ніколи не лишня. Вона актуальна в будь-якому випадку. Щось таке приємне, хороше воно дає свій плюс в стресовій ситуації.

Водійка тролейбусу Оксана Перняк каже, патріотичний дизайн планують тримати до перемоги.

– Будемо продовжувати піднімати людям настрій. Потрібно завжди робити все, щоб було весело та спокійно. Щоб люди вірили, що все буде добре, налаштовувалися на позитив та вірили в Україну і наших хлопців, – каже Оксана Перняк. Дизайн будемо тримати поки не виграє Україна і не скінчиться війна.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.