Петро Порошенко запустив холодильний комплекс підприємства «Гадз» та посмакував яблуками з їх садів (фото)

Опубліковано в Фоторепортажі Автор  15.12.2016

У відкритті холодильного комплексу фруктосховища фермерського господарства «Гадз» участь взяв Петро Порошенко. 14 грудня він відвідав виробничі потужності підприємства у селі Трибухівці.

- Мені надзвичайно приємно сьогодні бути на цьому виробництві, мати велику честь запускати нове фруктосховище, бути серед таких людей як Петро Іванович та інших аграрників області, які у ці части, роблять все можливе для того, щоби інвестувати в майбутнє України. Розвивати виробництво, робити все можливо для того, щоб забезпечував як внутрішній ринок України, так і експортні можливості по технологіям, яких в Україні просто фізично не існувало, - зауважив Петро Порошенко.

Петро Гадз також наголосив, що усі підрядники, проектанти, компанії-постачальники –  українські. Окрім того, підприємець розповів про плани збільшення виробничих потужностей, відкриття нових цехів для виготовлення фруктових пюре та запуску лінії із виготовлення соків.

- Прийняте доленосне рішення з дерегуляції і 368 актів і постанов, якими регулювалися діяльність бізнесу – скасовано. Навіщо Петру Івановичу регулятор? Скажіть мені, коли він сам кого хочеш «зарегулює». Хто має контролювати цю якість? Честь, ім’я українського виробника, - переконаний Петро Олексійович.

Очільник держави подегустував різні сорти яблук, які вирощують у садах підприємства «Гадз» та запевнив, що наша продукція є цілком конкурентоспроможною з нині популярними фруктами з країн Європи.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.