У Тернополі оновили пожежно-рятувальні частини (ФОТО)

Опубліковано в Фоторепортажі Автор  21.10.2016

Нещодавно в Тернополі відбулось урочисте відкриття оновлених приміщень на території 1-ї державної пожежно-рятувальної частини 1-го державного пожежно-рятувального загону.

Відтепер в експлуатацію ввели новозбудований службовий гараж на три виїзди та реконструйовану навчальну башту.

Під час відкриття настоятель парафії Святого Івана Богослова отець Іван Козій освятив реконструйовані службові приміщення, техніку, навчальну башту. Також, благословив всіх присутніх бійців пожежно-рятувальної служби. 

В рамках урочистостей грамотами обласного Управління ДСНС були нагороджені ветерани та кращі вогнеборці. Крім того, вже в день відкриття пожежники випробовували оновлену навчальну башту: вони переносили й встановлювали висувну та штурмову драбини, підіймались по них у вікна 3-го та 4-го поверхів. Далі, за допомогою рятувальної мотузки демонстрували прийоми саморятування.

Фото: ТМР; Управління ДСНС.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.